Program Mesajı

Öğrenim hayatınızda pek çok sınavı ve yarışı geride bıraktıktan sonra sizleri mesleğinizle ilgili bilgi ve beceriyle donatacak olan eğitim kurumuna geldiniz.

Burada geçireceğiniz iki yıllık zaman diliminde farklı renkler görecek, farklı sesler duyacak ve herkesin her işi yapabildiği bir ülkede sizler işinizin uzmanı olacağınız için farklı ve ehil olmanın gururunu taşıyacaksınız.

Radyo ve televizyon alanı herkesin hakkında konuşabildiği, herkesin fikir beyan edebildiği ve herkesin az ya da çok etkilendiği bir alandır. Sihirli ekran az ya da çok hayatımızın bir parçasıdır. Dünyanın öbür ucundan haber almamızı sağlayan da iletişim araçlarıdır. Haberdar olmayı, bilgi sahibi olmayı, gerektiğinde gündelik yaşamın sıkıntılarından kurtulup stres atmayı yine radyo ve televizyona borçluyuz.

Radyo Televizyon Programcılığının eğitim dili Türkçe olup, hazırlık eğitimi isteğe bağlıdır.

Öğr. Gör. İlhan ASLAN

Program Başkanı