Meslek Yüksekokulu
Hizmet sektörü yani otel, restoran vb. işletmelerin sayı ve nitelikleri artış gösterecektir. Bu nedenle Mutfak ve Servis Elemanlığı dallarında 4 ve 5. seviyelerde meslek elemanına ihtiyaç duyulacağı tahmin edilmektedir. Ayrıca sektörün hizmet sektörü olması ve emek yoğun olması nedeniyle istihdamda küçülme ön görülmemekte, tam tersine her geçen gün kalifiye eleman ihtiyacı artmaktadır. Turizm ve yiyecek içecek sektörüne ulusal ve uluslararası alanda katkıda bulunmaya hazır, temel bilgi, beceri ve araştırma teknikleri ile donatılmış, kaliteli mezunlar yetiştirmektir Öğrenciler, öğrenimleri boyunca ikram hizmetleri alanının temel ilkelerini ve mesleği ile ilgili çağdaş teknolojilerin önemini kavrayacak, alanı ile ilgili konularda, ferdi veya grup olarak araştırma, geliştirme ve yürütme konularının önemini, ikram hizmetleri işletmecisi olarak hukuki sorumluluğunu bilecek bir eğitim programı ile yetiştirileceklerdir.