Meslek Yüksekokulu

Mezunlarımız

Mustafa KAY

Merhaba,

2020 yılı aşçılık programı mezunuyum. Öğrencilik sürecimde almış olduğum teorik ve uygulamalı derslerin vermiş olduğu yeterlilik sayesinde 5 Yıldızlı otellerde, öğrenciliğim devam ederken çalışma fırsatı yakaladım. Benim gibi, daha önce turizm otelcilik liselerinden mezun olmamış bir öğrenci için; temel ve ileri mutfak eğitimlerimi deneyimli ve aynı zamanda işlerinde profesyonel eğitmenler gözetiminde tamamlayıp, mutfağa giriş sürecinde ki adaptasyon ve uyum konusunda yeni mezun olmama karşın son derece yeterli ve hazır hissediyorum. Mesleğimi profesyonel olarak devam ettirebilmem için gerekli olan diplomayı böyle bir eğitim kurumundan almış olduğum için ayrıca mutluyum. Eğitmenlerimizin üzerimizdeki emeklerinin karşılığını ülke mutfağına tutacağımız ışıkla vermek dileğiyle. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ezgi ALTUN

Merhaba;

Beykent Üniversitesi 2019 yılı Aşçılık Programı mezunuyum. Eğitim hayatım boyunca okulumuz ile beraber kendimizi dersler dışında geliştirebilecek birçok etkinlik düzenledik ve bu etkinliklerde daha da fazla mutfağa girme şansını yakalayıp bildiğimiz bir otel de servis çıkarır gibi çalışma şansını da elde ettik. Aslında staj dışında böyle etkinlikler bizi iş hayatına daha da çok alıştırmak için güzel bir öncülük oldu. Hocalarımdan aldığımız bilgileri iş hayatımız ile harika bir şekilde birleştirebiliyoruz. Unutmayalım ki mezun diplomamızın olması bizi her zaman bir adım önde tutacaktır. Mutfağa ve mesleğime dair her şeyin en iyisini bize öğreten hocalarıma da sonsun teşekkürlerimi sunuyorum. Harika bir atölye de eğitim aldığım için her zaman kendimi şanslı hissetmişimdir. Bilgiyi en temelinden almak kadar güzeli yok ve bunu yaşadık. Okulda geçen vaktime derslerimizin kalitesine baktıkça iyi ki diyorum. Keşke hiç bitmeseydi diyorum.  Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Kaan YAŞAR

Merhaba;

Beykent Üniversitesi Aşçılık Programı 2020 yılı mezunuyum. Mutfakla ilk olarak Beykent Üniversitesi’nde tanıştım. Gerek liseden beri mutfakta olan, gerekse geçmişte mutfakta çalışmış birçok sınıf arkadaşımla tanıştıkça tecrübe eksikliğimi kapatabileceğimi düşünmüyordum. Bu durumu öğretim görevlileri ile konuştuğumda programdan mezun olana kadar bir gün olsun bana olan desteklerini esirgemediler ve her zaman yardımcı oldular. Zamanla güvenimi kazanmama sebep oldular ve mesleğe olan tutkumu her daim en yüksek seviyede tutmama yardımcı oldular. Mutfakla ilk tanıştığımda ‘’çok zorlanacağım’’ düşüncesi Beykent Üniversitesi’nin çok kıymetli öğretim görevlileriyle ‘’ben bu işi yaparım’’ düşüncesiyle yer değiştirdi. Programdan mezun olduğumda DGS sınavı ile yine Beykent Üniversitesi’nin Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yerleştim. İlk zamanlarımdaki çekingenliğimi üzerimden atmama ve mutfakta tecrübe kazanmama var güçleriyle yardımcı olan, her zaman her sorunumda yanımda olan çok kıymetli öğretmenlerime ve bizlere hem mutfakta hem de kampüste inanılmaz bir konfor alanı sağlayan okuluma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Tayyip YILMAZ

Merhaba;

Beykent Üniversitesi Aşçılık Programı 2020 yılı mezunuyum. Beykent üniversitesinden mezun olmamım artılarını okul döneminde öğrendiğim bilgileri iş hayatımda daha iyi anlamış okulumun bana kattıklarını bu dönemde idrak etmiş bulunmaktayım. Hayallerimi gerçekleştirmek için bana desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen hocalarım sayesinde işimi seviyor ve hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu hep yaşıyorum. Eğitim odaklı öğretme ve iş hayatının bize verebileceği zorluklarla her zaman savaşabilecek özgüveni ve bilgiyi bize kattıkları için bu okulda eğitimimi en güzel şekilde aldığım için çok mutluyum. Hayatıma en güzel şekilde yön veren bu okulun ismini gerek iş hayatımda gerek başka alanlarla gururlanarak söylemekteyim. Hayallerimi gerçekleştirmemdeki güç olduğunuz için okuluma her zaman çok ama çok teşekkür ederim. Hayatıma en güzel yönü ve hayallerime ulaşmamı sağlayan en özel yolu gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.

Peyman ÇELEBİ

Merhaba;

Beykent 2019 yılı Aşçılık Programı mezunuyum. Okul hayatımız çok güzel ve başarılı geçtiğini düşünüyorum dersler dışında yaptığımız etkinliklerle beraber daha çok bu mesleğe adapte olduk. Atölyemiz çoğu mutfaktan daha elverişli ve yeterince imkânımız olduğundan dolayı hiçbir zaman eksiklik yaşamadık bu da bizim için bir artı oldu. Hocalarımız bize karşı tutumlarından dolayı meslekte ilerlememiz gerektiğini düşündüm bize kattıkları bilgilerden dolayı her zaman onlara minnettarım. Beykent Üniversitesinin bir mezunu olmak bizi daha iyi yerlere getireceğinden eminim. Bu yüzden öncelikle okul yönetimine ve tüm hocalarıma sonsuz teşekkür ederim.