Tarih: 08 Mart 2022

Aşçılık Programı Mezunu Abdulkadir Aytekin 'in Başarısı

2020 yılında mezun olan Muhammet Abdülkadir Aytekin’in FOX TV Şef Akademi programına binlerce başvuru, onlarca aday arasından jüri elemesiyle belirlenen 15 yarışmacı Şef Akademi’de kıyasıya mücalede etti. Öykü Serter’in moderatörlüğünde gerçekleşen programın jüri üyeleri ise, Gurme Ayhan Sicimoğlu, Şef Arda Türkmen ve Şef Ali Ronay’dır.

Hafta içi her gün Şef Akademi Doğada topraktan sofraya Şef Köy’de takım halinde yarışan yarışmacıların tabiatta yaşanan yemek serüvenleri ekranlara taşındı.

Hafta sonunda ise Şef adayları jürinin karşısında elenmemek adına en iyi tabaklarını sunmak için mücadele ettiler.

Öğrencimiz Kadir Aytekin ise hazırladığı birbirinden lezzetli yemekleri ile bu yarışmanın finalistlerin olmayı başarmıştır.

Aynı zamanda yarışma esnasında BEKO markasının advertorial çekimlerinde rol almıştır.

Yarışmadan sonra da hem mesleki hayatına hem de tv ekranlarında varlığını sürdürmeye devam etmiştir.

Diğer oynadığı mesleki rollerin markaları;
Homend, Karaca, Jumbo, Eti.