Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı

Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Basım ve Yayım Teknolojileri ile Radyo ve Televizyon Programcılığı programlarından oluşmaktadır.

Bölüm, sektörünün ihtiyaçlarını da dikkate alarak bilgili ve mesleki yeterliliklere sahip elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Ağırlıklı olarak uygulamalı eğitim yapılmakta, öğrencileri sektörün önde gelen temsilcileriyle buluşturmakta, geniş staj olanaklarıyla öğrencilerin sektörü tanımasını sağlamaktadır.

Bölümden mezun olan öğrencilerimiz, medyanın tüm alanlarında (reklam ve tanıtım ajansları, televizyon, sinema, radyo, internet medyası, web ofisleri matbaalar ve daha birçok yazılı ve dijital iletişim alanı…, vb.) görev alabilmekte, kendi kurdukları işletmelerde mesleklerini sürdürebilmektedir.

Dr. Öğr. Üyesi Ece ERSOY YILAN
Bölüm Başkanı