Staj | Aşçılık
Meslek Yüksekokulu

staj

Bölümümüzü seçen öğrencilerimizin mezun olabilmeleri için zorunlu 30 iş günü veya isteğe bağlı 50 iş günü staj yapmaları gerekmektedir. Staj 2. Sınıf Bahar döneminde;

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarafından Belirlenmiş 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinin Yiyecek İçecek Bölümleri,

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarafından Belirlenmiş Tatil Köylerinin Yiyecek İçecek Bölümleri Uluslararası Zincir Özelliği,

Gösteren Yiyecek İçecek İşletmeleri,

Ulusal ve Uluslararası Havayolu İşletmeleri,

Turizm Belgeli Yiyecek İçecek İşletmeleri

Ulusal ve Uluslararası Kruvaziyer Gemilerinin Yiyecek İçecek Bölümlerinde yapılabilmektedir.